Med årenes løp har markedsplasser blitt enorme og meget populære blant brukere på nett. Her kan man legge ut annonser og tjenester som vil gi deg en mulighet til å finne noe du trenger, vil kvitte deg med, eller tilby. For deg som tenker på å starte opp en nettside eller en hjemmeside som kan generere stor trafikk, så vil en markedsplass med oppføringer gi deg mange muligheter for trafikk til din hjemmeside.

En markedsplass med oppføringer er kort og godt en side der både private og bedrifter kan finne frem til den typen nettbutikker eller tjenester de er ute etter. Dette foregår enkelt og greit ved at besøkende finner frem kategorier eller bransjer for den typen produkt eller tjeneste de er ute etter. Deretter finner de frem lenkene til de aktuelle aktørene. Egentlig blir det litt som å lese i telefonkatalogen!

Gjør siden din mer synlig på nett

Det behøver ikke å være så avansert å generere mye trafikk til din hjemmeside. En markedsplass gir deg en god mulighet for at dette skal skje på en rimelig og enkel måte, og ingenting er nok viktigere enn økt trafikk på en hjemmeside. Det finnes mange andre steg som også er viktig hva gjelder inngående linker fra andre sider, slik som markedsplassene. Allikevel er nok det aller viktigste at du innehar linker som er velfungerende.

Det gir nemlig god uttelling hos søkemotorene å ta tak i ødelagte eller utdaterte linker som peker til sider du ikke lenger har på ditt domene. Du kan nemlig enkelt bli mer synlig på nett ved å omdirigere disse ødelagte linkene ved hjelp av Recover Inbound Links som gjør jobben for deg. På den måten vil du få mulighet til å omdirigere gamle linker til for din hjemmeside slik at disse peker til oppdaterte sider, noe som også bedrer brukeropplevelsen. Det gir igjen bedre uttelling hos søkemotorene på nett.

Tips til hvor du får inngående lenker

En markedsplass med oppføringer er kanskje en av de enkleste stedene å få inngående lenker fra. Dette er jo tross alt det markedsplassen med oppføringer er laget for. Dessuten vil lenkene fra denne siden være regnet som sterke lenker av søkemotorene. Allikevel finnes det mange andre gode tips til anskaffelser av inngående lenker, slik om å gjesteblogge, være aktiv på forum, og ikke minst benytte sosiale medier.

Alt dette arbeidet, da inkludert å oppføre seg på markedsplasser, kan fort være forgjeves derimot om du ikke omdirigerer lenker til de oppdaterte sidene dine. En markedsplass gir deg kanskje muligheter for mer trafikk ved at brukere kan finne deg, men dersom de blir sendt til en utdatert side, og kanskje en som ikke engang fungerer, så er innsatsen bortkastet. Derfor er det viktig å også inneha en strategi for hvordan du kan utnytte linkene i lang tid fremover, og det er her det er viktig at du omdirigerer lenkene til de oppdaterte og nye sidene dine. Benytt deg av en markedsplass i dag, men ikke glem å ta vare på de verdifulle linkene også!