Det er mange strømmetjenester å velge mellom, og noen ganger kan det være vanskelig å velge hvor man skal finne den løsningen som har alle de tingene man har lyst til å se. For det er stort sett sånn at strømmetjenestene på markedet ikke har de samme tingene og overlapper når det kommer til innholdet, så hvis man vil se alt det man har lyst til, må man faktisk ofte ha kontoer flere steder – eller behøver man egentlig det?

Før var svaret på dette ja, men nå begynner det å se litt annerledes ut. For i dag er det å bruke strømmetjenester blitt så populært, at det har dukket opp muligheter som tilbyr løsninger der du kan få mer innhold, til en bedre pris – og i tillegg trenger du ofte ikke å ha kontoer mer enn ett sted. Nå kan man nemlig få strømmetjenester der man faktisk kan få adgang til flere forskjellige biblioteker med innhold, men bare trenger å ha konto ett sted – og det er rimelig smart!

Mer innhold, mindre pris

Når man ser etter hvilke strømmetjenester man skal velge, har man i dag flere valgmuligheter enn det man hadde for bare noen år siden. Og dette gjelder ikke bare når det kommer til antall plattformer, men også fordi det er mange forskjellige måter man kan få adgang til disse plattformene. For eksempel kan man ofte få flere strømmetjenester som en del av et mobilabonnement, eller som en del av en pakke med mobilt bredbånd. Dette er uansett ganske smart, fordi det å for eksempel ha mobilt bredbånd gjør det lettere å bruke strømmetjenestene på hytta eller andre steder der man ikke har vanlig wifi.

Strømmetjenester som har alt samlet ett sted

Men dette er ikke den eneste muligheten når man snakker om å få alt et stred. Det er nemlig også en mulighet til som er veldig attraktiv for mange – strømmetjenester som gir deg adgang til både lineær TV og de strømmetjenestene du ønsker å bruke. Det å velge mellom strømmetjenester og TV-kanaler er nemlig noe mange ikke har så lust til, og her kan man heldigvis få alt man ønsker seg ett sted. Og ikke bare er dette mer praktisk fordi man bare trenger å ha konto ett sted, man får også muligheten til å spare penger, fordi det rett og slett er billigere når man bare trenger å forholde seg til en regning.

Det finnes strømmetjenester i dag, der man både kan få adgang til for eksempel Viaplay, HBO max og andre populære strømmetjenester, og samtidig få velge TV-kanaler som man vil se. Her kan man velge små eller store pakker, alt avhengig av hvor mye og hvilke kanaler man ønsker seg, og ikke minst er det mulig å velge pakker med enten veldig mye sport, sånn at man ikke går glipp av noe som helst, eller helt uten sport, hvis man ikke er interessert i det hele tatt. Det å samle alt et sted gjør at du bare skal forholde deg til en plattform, en regning, og ikke minst sparer du penger.