Det finnes mange metoder når det kommer til markedsføring av en bedrift, og noen av dem kan også gi fordel for de ansatte. Det er mange som er på utkikk etter muligheter for å gi ansatte gaver som gjenspeiler bedriften, og er med på å spre ordet om den. Det kan for eksempel være vannflasker, klær, handlenett eller noe helt annet, som også er en god investering for bedriften.

Et eksempel er profil jakker som du kan kjøpe og putte valgfri logo på. Dette produktet er en god investering, fordi det er noe som faktisk vil bli brukt. Mange andre ting er kanskje ikke like nyttig, eller gir ikke den samme, gode markedsføringen.

Spre budskapet
Slike jakker kan bidra til å spre budskapet, og vise logoen frem i flere miljøer. Det er en litt annerledes form for markedsføring som kan hjelpe med å vende oppmerksomhet og kjennskap til bedriften, uten at det blir gjennom pressende reklame. Når man som forbruker ser en logo flere ganger, er det mer sannsynlig at man søker den opp på eget initiativ. Dette gjør reklamen og eksponeringen mer fortjent og organisk. Det er mange som legger merke til logoen på jakker, særlig om de ser godt ut. Da er nok flere på utkikk etter hvor de selv kan kjøpe den, noe som er bra for deg som kjøper jakke med bedriftslogo.

Gi et profesjonelt uttrykk

Det oppleves dessuten mer profesjonelt dersom en bedrift er ute blant folk, for eksempel på befaring eller på oppdrag. Det gir automatisk en mer autoritær og gjennomført følelse blant kunder og forbigående. Det er dermed ikke kun en markedsføringsinvestering, men også noe som vil øke kvaliteten av bedriften og deres inntrykk utad. Dette kan også være smart dersom dere har kundemøter, er på vei til et jobbarrangement eller bare er ute med en større gruppe kollegaer.

Finn den perfekte jakken

Hos mekret axon får du jakker for all slags vær og alle anledninger. Dette gjør det enklere å finne jakken som passer dine ansatte, både i størrelse, men også når det kommer til bruksområde. Skal dine ansatte jobbe mye ute, er det smart å velge en vinterjakke eller en fleecejakke, særlig med været som er i Norge eller andre nordiske land. Man kan også velge en vest, dersom man er på utkikk etter noe som er lettere. Den kan for eksempel brukes over en skjorte eller under en dressjakke, eller til mer sporty hverdagsantrekk.

En profil jakke er med andre ord en god investering for deg som eier en bedrift. Det er en ankel måte å spre budskapet deres på, og gi kunder kjennskap med bedriften og logoen selv. Dessuten kan de bestilles slik at de passer til uttrykket du ønsker å gi dine ansatte, og være en hyggelig gave for de du jobber med. Med det store utvalget til axon finner du garantert en modell og en størrelse som passer perfekt for deg og dine ansatte, slik at det ikke bare fungerer godt, men også ser bra ut.